Yacht Events by DroneSailor

Een teambuilding, klantenevent, off-site meeting of kick-off in een originele setting? Dronesailor werkt voor u een programma op maat uit!

Uiteraard blijft het zeilen de kern van de dag. De groep wordt verdeeld op verschillende zeiljachten van 6-8-10 personen. Afhankelijk van de grootte van de groep stellen wij een vloot zeiljachten samen. Elk schip zeilt onder begeleiding van een ervaren schipper.

Stuurboord, bakboord, grootzeil, val, schoot, reeflijn, na een actieve zeilinitiatie in de voormiddag klinkt dit alles als muziek in de oren. Neem het roer zelf in handen, ga overstag, winch, reef. Ervaar de kracht van de wind!

In de namiddag zetten we de initiatie om in de praktijk en varen we een echte regatta voor de kust van Nieuwpoort. Vaar samen met uw team een competitie tegen de zeiljachten de andere teams. Fun gegarandeerd!

Wij kunnen een uitgebreid ontbijtbuffet voorzien, een lunch, van broodjesmaaltijd, BBQ tot fruit-de-mer. Afsluiter van de dag is de prijsuitreiking van de regatta tijdens de après-sail met bubbels en hapjes.

Personaliseer de zeiljachten met vlaggen of stickers van uw bedrijf en vaar jezelf in de kijker.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!