Yacht Charter by DroneSailor

U wil met een groep vrienden, familie of collega’s eens zeilen onder begeleiding van een ervaren schipper? Of het nu voor een dag, weekend, week of midweek is, in binnen- of buitenland, bij DroneSailor bent u aan het juiste adres.

Bij DroneSailor kan u volgende zeiljachten boeken

Nieuwpoort – België:

Afhankelijk van het aantal dagen dat u voor ogen heeft kunnen vanuit Nieuwpoort volgende bestemmingen aangelopen worden: Oostende en Zeebrugge aan de Belgische kust. Richting Frankrijk kan Duinkerke en Boulonge-sur-Mer. Aan de overzijde van het kanaal, in het Verenigd Koninkrijk, behoren Ramsgate, Dover, Londen en de River Orwell tot de mogelijkheden. Uiteraard kan ook Zeeuws-Vlaanderen vlot worden bereikt.

SY “High Five” – Beneteau Oceanis 43

SY “Marco Polo” – Beneteau Océanis 46 – Nieuwpoort, België

SY “Five O” – Jeanneau Sun Odyssy 509

SY “Caro” – Dufour 56 Exclusive

Breskens – Zeeuws Vlaanderen, Nederland:

Breskens ligt op de monding van de Westerschelde en is een uitstekende uitvalsbasis voor een rondje Zeeuws-Vlaanderen. Een dagtrip naar Zeebrugge of verder stroomopwaarts de Schelde op. Een midweek richting Duinkerke langs de Belgische kust. Of een tweedaagse naar Antwerpen. Vanuit Breskens kan u de vier windrichtingen uit.

SY “Antares” – Dufour 390 Grand Large

Palma de Mallorca – Balearen, Spanje:

De Balearen bestaan uit de eilanden Mallorca, Menorca, Ibiza en Formentera. Palma de Mallorca ligt centraal in de eilandengroep en is vlot te bereiken per vliegtuig. In een zeiltrip van een week bezoeken we de meest idyllische baaien en pittoreske haventjes. Hoewel Ibiza bij het grote publiek bekend is voor het bruisende nachtleven zal vooral de ongerepte natuur u verrassen.

SY “Finally One” – Dufour 512 Grand Large

Athene – Griekenland:

Vanuit Athene kunnen verschillende zeilgebieden bezeild worden. De Saronische Golf met Poros, Spetses, Nafplion, Hydra, Ermioni, Epidavros, Agistri. De Cycladen met Kea, Syros, Mykonos, Paros, Serifos, Kythnos, Sounio… De ontelbare baaien en ankerplaatsen onderweg zullen u keer op keer verbazen. Turquoise blauw heerlijk warm water, goed weer, lekker eten en drinken, kortom een vakantie om nooit te vergeten!

Met deze Bénéteau Océanis 54 voorzien van alle comfort zeil je reeds in September 2023 een week rond met 8 vrienden voor 595 euro pp. Vertrek en aankomst vanuit Athene. Inclusief ervaren schipper, end cleaning fee en security deposit insurance.

Mail voor uw persoonlijke offerte